Sälj hos My Mall - få fler kunder
till lägre kostnad

Nu kan du få din e-handel att växa genom att lägga mindre pengar på marknadsföring. Sälj hos oss på My Mall så får du en stabilare och tryggare tillvaro. Du slipper kämpa ensam och får ett nätverk av likasinnade som hjälper dig framåt.

Om Oss

Ingen vanlig marknadsplats

My Mall är inte en vanlig marknadsplats. Vi är ett Marketing Community där mindre och medelstora webbutiken hjälper varandra att ta upp kampen på riktigt mot de stora drakarna på nätet. My Mall är online motsvarigheten till det ”pärlor” du finner på den lokala bakgatan, utanför de stora opersonliga shoppingstråken. Anslut dig till oss så får du:

Hög konvertering

Hög ROAS

Enkel onboarding

Snabbväxande e-handel

Enkel onboarding

Vi har tillsammans med bolaget OnPort gjort att din onboarding till My Mall är otroligt smidig. Om du använder en e-handelsplattform som exempelvis WooCommerce, Prestashop, Shopify och Magento så tar det dig ca 10-20 minuter för en onboarding, och du är sedan färdig för försäljning hos My Mall.

Få fler kunder för mindre pengar

My Mall är inte bara din plats för synlighet, utan även din partner för att öka lönsamheten till en lägre kostnad. Vår digitala galleria är en dynamisk plattform för tillväxt och samarbete.

Anslut till MyMall.se och låt din butik bli en del av vår växande gemenskap. Vi erbjuder inte bara synlighet utan också verktygen för att maximera din lönsamhet. Kontakta oss och låt oss tillsammans skapa framgång på MyMall.se!

Sälj varje dag hos Sveriges populäraste
digitala shoppinggalleria

My Mall handplockar butiker över hela världen som måste uppfylla vissa krav när det gäller kvalitet och innehåll. Det smarta för dig är att inga butiker är direkt konkurrerande. Du är ensam med att erbjuda just din artikel (baserat på EAN kod). Istället stöttar vi varandra och hjälps åt med att öka försäljningen.

Tillsammans skapar vi Sveriges mest unika och inspirerande shoppingupplevelse på nätet. Som en liten eller medelstor butik får du en unik möjlighet att erbjuda dina produkter till många, många fler än vad du kan göra idag. Du får hjälp med att sätta fart på din försäljning, bygga ditt varumärke och växa snabbare för mindre pengar.

Tillsammans når vi lika många

som e-handelsjättarna

Den bistra sanningen är att det är dyrt med marknadsföring, annonsering och reklam. Men när vi går samman och lägger en liten del var till annonseringen så har vi chansen att nå lika många som de stora e-handelsjättarna.

När vi tillsammans bidrar med en liten del skapar vi något stort och kan på så sätt bryta igenom den hårda barriär som annars är ett hinder för att lyckas. Tillsammans kommer vi att bli en av de största onlineannonsörerna i Sverige. Vårt mål är att varje butik i My Mall ska sälja för minst 2-5 miljoner kr per år.

Naturligtvis har du kvar din webbutik precis som vanligt. Men när du ansluter dig till My Mall Marketing Community får du ytterligare ett skyltfönster som når många, många fler än vad du når ensam. Tillsammans skaffar vi fler kunder. Tillsammans stöttar vi varandra. Och tillsammans når vi våra mål. Det är vad My Mall Marketing Community handlar om.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort!

E-handelsplattform

*Måste anges

Om teamet

Vi är starka profiler med stora erfarenheter inom e-handel

Lång erfarenhet av e-handel och entrepreneurskap. Startade framgångsrik och lönsam e-handel 2003 som såldes 2007, och som nådde 116 miljoner kr i omsättning.

Image

Ingemar

Ägare / CEO

Stor bakgrund med e-handel. Drivit och sålt över 15 e-handelsbolag. Vissa sålt över 100 miljoner per år. Nu ansvarig över siten, My Mall.

Image

Mattias

Ecommerce Manager

"Jag kan inte minnas en enda Google-kampanj varken på AdomatIQ eller tidigare i mitt yrkesliv där vi nådde detta antal så snabbt. En av flera förklaringar är att MyM all har en bra mix av butiker vilket skapar ett mycket intressant och attraktivt sortiment".

Image

Alexander

Head Of Ads

FAQS

Hur börjar jag sälja hos My Mall?

Gå vidare till formuläret HÄR, så kontaktar vi dig.
Alternativt att du bokar tid med vår säljare HÄR.

Vilken avkastning kan jag förvänta mig av att sälja hos er?

Vi ökar både omsättning, ROAS och annonsbudget för varje månad som går.
Vi räknar med att varje butik ska sälja för ca 2-5 miljoner om året via oss. Vissa säljer betydligt mer än så, vissa säljer mindre än så.

Vad kostar det?

Vi bygger vår hela modell på en marknadsföringsbudget som alla butiker delar på.
Mer exakta kostnader tar vi över vårt möte. Så kontakta oss idag!

Kontaka oss